90% van de ondernemers heeft hier tijdens de vakantie moeite mee

Toch ga ik het wel doen. 

Voor het eerst in mijn ondernemerscarrière heb ik besloten om tijdens mijn vakantie volledig offline te gaan.

Dit had ik voorheen nooit gedurfd en ik moet eerlijk bekennen dat ik het nog wel een beetje spannend vind.

Nu weet ik echt wel dat mijn bedrijf niet zomaar instort als ik 2,5 weken niet online zichtbaar ben, maar het voelt toch gek. Ik ben namelijk net als vele ondernemers ook gewend om altijd ‘aan’ te staan. 

Waarom heb ik dan toch deze keuze gemaakt?

Omdat ik geloof in een goede balans en mijn bedrijf een middel is om het leven te kunnen leiden wat ik wil, en niet het doel. Als ik dus niet eens 2,5 weken offline kan zijn, hoe kan ik dan praten over balans of geloven dat het niet alleen maar om mijn bedrijf draait?

Vanaf morgen ga ik dus de komende 2,5 weken volop genieten van mijn vakantie en zul je even niets meer van mij horen of zien.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier ons privacybeleid.