Ondernemingsplan laten schrijven

Na lang dromen en nadenken heb je de keuze gemaakt. Je gaat starten als ondernemer. Gefeliciteerd! 

Als je al ondernemer bent en het nu tijd vindt om echt actie te ondernemen om je bedrijf te laten groeien, lees dan gerust ook even verder. 

Je wil een bedrijf die bij je past en waar je gelukkig van wordt. En waar je natuurlijk ook een leuke boterham mee kunt verdienen. Je ziet het al helemaal voor je en je hebt al een volledig plan in je hoofd. 

Maar hoe nu verder? Er zijn zoveel mogelijkheden en na uren Googlen en honderden tegenstrijdige tips te hebben gelezen, ben je nog niets wijzer geworden. Je krijgt er spontaan vlekken van in je nek en begint misschien zelfs al een beetje spijt te krijgen van je keuze. 

Laat mij je helpen met een kristalhelder plan

Ik help je graag. Al sinds 2016 help ik ondernemers met het schrijven van hun ondernemingsplan. Door de jaren heen heb ik dan ook honderden plannen gezien en geschreven. Ik sta voor kwaliteit. Een ondernemingsplan is bij mij daarom Inclusief gratis garantieregeling.

Wil je een goed ondernemingsplan en een vliegende start als ondernemer maken? Dan is het raadzaam om je plan te laten schrijven door een expert. Ik help je niet alleen met je ondernemingsplan, maar denk ook mee met je idee en het uitwerken van een duidelijke strategie.

Een ondernemingsplan is veel meer dan alleen maar een verplichting voor het verkrijgen van een financiering. Het geeft je inzicht. En een goede voorbereiding vergroot je kans op succes! Ik schrijf plannen die voldoen aan de eisen van partijen zoals; banken, UWV, IND, investeerders, verhuurders, crowdfunding, vergunning aanvragen,  financieringsmaatschappijen en nog veel meer.

Je ondernemingsplan als stevig fundament

Het is altijd aan te raden een ondernemingsplan te schrijven of te laten schrijven. Niet alleen voor startende ondernemers, maar ook als je al een tijdje bezig bent als ondernemer. In een ondernemingsplan zet je je plannen voor je onderneming op een rij. Je onderzoekt of je plannen haalbaar zijn en of er een markt is voor je product of dienst. Het kan dus ook handig zijn om zo nu en dan een ondernemingsplan te schrijven om je onderneming opnieuw onder de loep te nemen.

Een ondernemingsplan bestaat uit minimaal de volgende onderdelen:

Met een ondernemingsplan heb je dus een duidelijk beeld van wat er allemaal komt kijken bij het starten van een onderneming en waar je rekening mee moet houden. Of als je al een onderneming hebt, waar je staat en waar je mogelijk nog bij kunt schaven.

Waarom kiezen voor Jim van Turnhout?

Wat anderen vinden van Jim

Ik snap dat je mij niet direct wil geloven op mijn mooie blauwe ogen (in alle eerlijkheid zijn ze eerder groen, maar je snapt mijn punt). Lees daarom hieronder wat anderen van mij en de samenwerking met mij vinden.  

Karim CitybootcampKarim Citybootcamp
14:27 18 May 23
Fijn contact en deskundig advies! Neemt de tijd, is uitgebreid en compleet. Fijne sparringpartner
Pelle van AmersfoortPelle van Amersfoort
20:44 14 Apr 23
Heel fijn en snel geholpen bij mijn ondernemingsplan. Zeker een aanrader bij het starten van een eigen onderneming.
Syuhei KitanoSyuhei Kitano
19:25 21 Mar 23
Jim is snel, erg behulpzaam en een fijne sparringspartner!
luuk van Zantvoortluuk van Zantvoort
13:15 21 Mar 23
Vaker samengewerkt met Jim, erg prettig en professioneel. Met zijn gericht advies worden meerdere vraagstukken duidelijk binnen het bedrijf. Jim, bedankt!
Richard SaluRichard Salu
18:05 28 Feb 23
Dit bedrijf biedt betrouwbare service tegen een betaalbare prijs. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de wensen van de klant. Na afronding van het werk van de opdrachtgever, dat is niet het einde, blijven zij u kosteloos adviseren. Ik adviseer ZZP'ers om hun diensten te krijgen.
Whitney FriskusWhitney Friskus
10:31 10 Jan 23
Ik heb contact opgenomen met Jim voor een project dat ik wilde starten. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Geen bekakte zakenman maar gewoon een "normale man". Hij neemt de tijd voor je, denkt mee vanuit een zakelijk oogpunt. Is eerlijk en kritische. Voor iemand als mijzelf die praktische is ingesteld erg fijn. Hij neemt veel zaken uithanden indien dit gewenst natuurlijk. Ik ben erg blij met zijn diensten
Mike KwaksMike Kwaks
15:50 06 Jan 23
Ik had Jim ingeschakeld voor het starten van mijn eerste onderneming. Erg duidelijk in zijn communicatie en zeer behulpzaam en meedenkend.Uiteindelijk is de onderneming toch niet van start gegaan na kritische overwegingen, mocht ik in de toekomst iets anders tegen komen is Jim de eerste die ik bel om eens te sparren en voor het schrijven van het ondernemingsplan!
Gossé LGossé L
20:56 10 Dec 22
Je krijgt fantastische inzichten om je business te optimaliseren en in kaart te brengen met deze bedrijfsplan toolkit. Ik raad het iedere ondernemer aan!
js_loader

Werkwijze ondernemingsplan laten schrijven

Gratis kennismakingsgesprek
Tijdens een vrijblijvend telefonisch gesprek brengen we samen je ideeën in kaart. Ik denk graag met je mee en samen kijken we kritisch naar je plannen. Aan de hand van de input tijdens dit gesprek zet ik je ideeën en plannen concreet en onderbouwd op papier.
Levering concept ondernemingsplan
Na een positief kennismakingsgesprek ontvang je van mij de factuur. Na ontvangst van de betaling ga ik aan de slag met het ondernemingsplan en lever ik binnen 5 werkdagen het eerste concept.
Wees kritisch en geef feedback
Je krijgt uiteraard de ruimte om te controleren of het ondernemingsplan overeenkomt met je plannen. Je kunt het concept van je ondernemingsplan rustig doornemen en eventuele op- of aanmerkingen aan mij doorgeven. Deze feedback zal ik vervolgens verwerken. Zo zijn wij er beide zeker van dat het ondernemingsplan volledig naar wens is en je aan het einde van het traject tevreden bent met je plan.
Eindversie ondernemingsplan
Na je feedback te hebben verwerkt, voer ik nog een eindcontrole uit. Hierna ontvang je het definitieve ondernemingsplan via de mail.
Garantie
Door de jaren heen heb ik veel plannen geschreven en gezien. Ik ben betrokken bij ieder plan en sta voor een hoge kwaliteit. Hier geef ik 100% garantie op. Als het je niet lukt om je idee te financieren met het door mij geschreven plan, maar wel met een plan geschreven door iemand anders, dan betaal ik je 100% van het aankoopbedrag terug. Het moet uiteraard wel om hetzelfde bedrijfsidee gaan.

Investering

En nu de meest gestelde vraag: wat kost het? 

Vanaf € 895,- heb je al een compleet ondernemingsplan op maat inclusief financieel plan en garantieregeling. Ik denk uiteraard ook mee met je bedrijfsidee en je mag tussendoor contact met mij opnemen als je vragen hebt of even wil sparren over je idee. 

Het laten controleren van je ondernemingsplan, het laten schrijven van een Engelstalig plan, alleen een financieel plan op laten stellen of een beknopt ondernemingsplan laten schrijven is ook mogelijk. 

Wil je meer weten? Vul onderstaand formulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op. 

Veelgestelde vragen

Dat probeer ik, maar een ondernemingsplan schrijven is wel een samenwerking. Ik heb je input nodig om je idee en verhaal goed op papier te kunnen zetten. 

De slagingskans (zowel voor het verkrijgen van de financiering als de uiteindelijke onderneming) is afhankelijk van veel factoren. Het bedrijfsidee, de markt, de ondernemer en de (persoonlijke) financiële situatie zijn allemaal factoren die bepalend zijn. Een ondernemingsplan is dus nooit een garantie voor succes.

Ja, ik geef 100% garantie. Als het je niet lukt om je idee te financieren met mijn plan, maar wel met een plan geschreven door iemand anders, dan betaal ik je 100% van het aankoopbedrag terug. Het moet uiteraard wel om hetzelfde bedrijfsidee gaan. 

Wanneer je aanspraak wil maken op de garantie, ontvang ik graag het volgende:

  • Afwijzing en feedback op de financieringsaanvraag met het door mij geschreven plan
  • Het ondernemingsplan geschreven door iemand anders
  • De factuur van deze aanbieder en de offerte van de bank 

Ja, in je onderneming (of toekomstige onderneming) zijn deze kosten aftrekbaar en in de meeste gevallen kun je ook de btw terugvorderen.

Wanneer je serieus gaat ondernemen loop je voorafgaand aan de start van je onderneming (en ook als bestaande ondernemer) altijd tegen kosten aan. Ik ben van mening dat je als ondernemer rekening dient te houden met deze aanloopkosten.

Na het positieve kennismakingsgesprek ontvang je van mij de factuur. De factuur dient te worden voldaan alvorens ik start met het schrijven van je ondernemingsplan. Betaling bij oplevering of in termijnen is niet mogelijk.

Een ondernemingsplan kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Je kunt hierbij denken aan: financieringsaanvraag, vergunningsaanvraag, aanbesteding, verblijfsvergunning, huren van een pand, subsidieaanvraag en natuurlijk als leidraad voor de ondernemer zelf. Ik heb plannen geschreven voor: banken, UWV, IND, gemeenten, verhuurders, investeerders, crowdfunding etc. 

Ik heb geen kantoorpand en ben flexibel in mijn tijd en locatie. Om deze reden zal het contact altijd via zoom, teams, telefoon, whatsapp of mail plaatsvinden.

Aanmelden mailinglist

Je krijgt dagelijks al heel veel prikkels te verwerken en dan ga je ook nog regelmatig mails van mij krijgen met tips, inzichten en persoonlijke verhalen. 

Denk dus goed na voordat je je inschrijft voor de mailings. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier ons privacybeleid.