Ondernemingsplan laten maken

Wil jij een sterk plan? Mijn naam is Jim en ik help ondernemers met het schrijven van een kristalhelder ondernemingsplan.
8 jaar+

Ervaring

400+

Plannen

5 sterren

Reviews via Google

Contactformulier

Wat anderen vinden van Jim

Ik snap dat je mij niet direct wil geloven op mijn mooie blauwe ogen (in alle eerlijkheid zijn ze eerder groen, maar je snapt mijn punt). Lees daarom hieronder wat anderen van mij en de samenwerking met mij vinden.  

Karim CitybootcampKarim Citybootcamp
14:27 18 May 23
Fijn contact en deskundig advies! Neemt de tijd, is uitgebreid en compleet. Fijne sparringpartner
Pelle van AmersfoortPelle van Amersfoort
20:44 14 Apr 23
Heel fijn en snel geholpen bij mijn ondernemingsplan. Zeker een aanrader bij het starten van een eigen onderneming.
Syuhei KitanoSyuhei Kitano
19:25 21 Mar 23
Jim is snel, erg behulpzaam en een fijne sparringspartner!
luuk van Zantvoortluuk van Zantvoort
13:15 21 Mar 23
Vaker samengewerkt met Jim, erg prettig en professioneel. Met zijn gericht advies worden meerdere vraagstukken duidelijk binnen het bedrijf. Jim, bedankt!
Richard SaluRichard Salu
18:05 28 Feb 23
Dit bedrijf biedt betrouwbare service tegen een betaalbare prijs. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de wensen van de klant. Na afronding van het werk van de opdrachtgever, dat is niet het einde, blijven zij u kosteloos adviseren. Ik adviseer ZZP'ers om hun diensten te krijgen.
meethapaanmeethapaan
10:44 21 Feb 23
Whitney FriskusWhitney Friskus
10:31 10 Jan 23
Ik heb contact opgenomen met Jim voor een project dat ik wilde starten. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Geen bekakte zakenman maar gewoon een "normale man". Hij neemt de tijd voor je, denkt mee vanuit een zakelijk oogpunt. Is eerlijk en kritische. Voor iemand als mijzelf die praktische is ingesteld erg fijn. Hij neemt veel zaken uithanden indien dit gewenst natuurlijk. Ik ben erg blij met zijn diensten
Mike KwaksMike Kwaks
15:50 06 Jan 23
Ik had Jim ingeschakeld voor het starten van mijn eerste onderneming. Erg duidelijk in zijn communicatie en zeer behulpzaam en meedenkend.Uiteindelijk is de onderneming toch niet van start gegaan na kritische overwegingen, mocht ik in de toekomst iets anders tegen komen is Jim de eerste die ik bel om eens te sparren en voor het schrijven van het ondernemingsplan!
Gossé LGossé L
20:56 10 Dec 22
Je krijgt fantastische inzichten om je business te optimaliseren en in kaart te brengen met deze bedrijfsplan toolkit. Ik raad het iedere ondernemer aan!
js_loader

Wat is een ondernemingsplan?

Een ondernemingsplan is een plan waarin je jouw bedrijf, plannen en financiële prognoses beschrijft. Met dit plan laat je investeerders, financieringsmaatschappijen, banken of andere kredietverstrekkers kennismaken met jouw bedrijf.

Een ondernemingsplan wordt door veel ondernemers ook wel een financieringsplan, bedrijfsplan of business plan genoemd. Een goed ondernemingsplan bevat alle benodigde informatie voor een potentiële geldverstrekker/ investeerder om te beslissen of zij willen investeren in jouw bedrijf of jou geld willen lenen.

Een ondernemingsplan kan je helpen om de benodigde financiële middelen aan te trekken om jouw bedrijf te starten of te laten groeien. Maar een ondernemingsplan is veel meer dan alleen een middel om financiering te verkrijgen. Het geeft je inzicht in jouw bedrijf en helpt je bij het maken van strategische keuzes.

Laat mij je helpen met een kristalhelder plan

Ik help je graag met het schrijven van je ondernemingsplan. Al sinds 2016 help ik ondernemers met het schrijven van hun plannen. Door de jaren heen heb ik dan ook honderden plannen gezien en geschreven. Ik sta voor kwaliteit. Een ondernemingsplan is bij mij daarom altijd inclusief gratis garantieregeling.

Ik help je niet alleen met je plan, maar denk ook mee met je idee en het uitwerken van een duidelijke strategie.

Een ondernemingsplan is veel meer dan alleen maar een middel voor het verkrijgen van een financiering. Het geeft je inzicht. En het vergroot je kans op succes! 

Ik schrijf plannen die voldoen aan de eisen van partijen zoals; banken, UWV, IND, investeerders, verhuurders, crowdfunding, vergunning aanvragen, financieringsmaatschappijen en nog veel meer.

Vaker samengewerkt met Jim, erg prettig en professioneel. Met zijn gericht advies worden meerdere vraagstukken duidelijk binnen het bedrijf. Jim, bedankt!
Luuk van Zantvoort

Werkwijze ondernemingsplan laten schrijven

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvend telefonisch gesprek brengen we samen je ideeën in kaart. Ik denk graag met je mee en samen kijken we kritisch naar je bedrijf en je plannen. Aan de hand van de input tijdens dit gesprek zet ik je ideeën en plannen concreet en onderbouwd op papier.

Levering concept plan

Na een positief kennismakingsgesprek ontvang je van mij de factuur. Na ontvangst van de betaling ga ik aan de slag met het plan en lever ik in 2 tot 4 weken het eerste concept. (een plan met spoed is mogelijk).

Wees kritisch en geef feedback

Je krijgt uiteraard de ruimte om te controleren of het plan overeenkomt met je plannen. Je kunt het concept van je plan rustig doornemen en eventuele op- of aanmerkingen aan mij doorgeven. Deze feedback zal ik vervolgens verwerken. Zo zijn wij er beide zeker van dat het plan volledig naar wens is en je aan het einde van het traject tevreden bent met je plan.

Eindversie ondernemingsplan

Na je feedback te hebben verwerkt, voer ik nog een eindcontrole uit. Hierna ontvang je het definitieve plan via de mail. Vervolgens plannen we ook nog een call via Zoom of Teams of dergelijke om het plan samen door te lopen en geef ik je nog tips hoe je het plan blijvend kan implementeren.

Garantie

Door de jaren heen heb ik veel plannen geschreven en gezien. Ik ben betrokken bij ieder plan en sta voor een hoge kwaliteit. Hier geef ik 100% garantie op. Als het je niet lukt om je idee te financieren met het door mij geschreven plan, maar wel met een plan geschreven door iemand anders, dan betaal ik je 100% van het aankoopbedrag terug. Het moet uiteraard wel om hetzelfde bedrijfsidee gaan.

Waarom kiezen voor Jim van Turnhout?

Direct goed van start

Wil jij direct goed van start gaan als ondernemer en ervoor zorgen dat je de basis op orde hebt? Ik help je graag.

Met mijn 1-op-1 traject “De basis op orde” zorgen we er binnen 6 maanden voor dat je een stevige basis hebt. Na 6 maanden staat je bedrijf als een huis en heb je al je eerste klanten gehad. Gegarandeerd!

Investering

Ieder ondernemingsplan is maatwerk. Hierdoor variëren de tarieven tussen de 1.000 en 2.500 euro, afhankelijk van de complexiteit.

Na het vrijblijvende kennismakingsgesprek ontvang je een concrete offerte. Je komt dus achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Het laten controleren van je plan, het laten schrijven van een Engelstalig plan of alleen een financieel plan laten opstellen is ook mogelijk.

Veelgestelde vragen

Dat probeer ik, maar een plan schrijven is wel een samenwerking. Ik heb je input nodig om je idee en verhaal goed op papier te kunnen zetten. 

Met alleen informatie als ”ik wil een horecabedrijf beginnen” of ”ik heb geld nodig om nieuwe voorraad te financieren” kan ik geen plan schrijven. 

De slagingskans (zowel voor het verkrijgen van de financiering als de uiteindelijke onderneming) is afhankelijk van veel factoren. Het bedrijf, de markt, de ondernemer en de (persoonlijke) financiële situatie zijn allemaal factoren die bepalend zijn. Een ondernemingsplan is dus nooit een garantie voor succes.

Ja, ik geef 100% garantie. Als het je niet lukt om je idee te financieren met mijn plan, maar wel met een plan geschreven door iemand anders, dan betaal ik je 100% van het aankoopbedrag terug. Het moet uiteraard wel om hetzelfde bedrijfsidee gaan. 

Wanneer je aanspraak wil maken op de garantie, ontvang ik graag het volgende:

  • Afwijzing en feedback op de financieringsaanvraag met het door mij geschreven plan
  • Het plan geschreven door iemand anders
  • De factuur van deze aanbieder en de offerte van de bank 

Ja, in je onderneming (of toekomstige onderneming) zijn deze kosten aftrekbaar en in de meeste gevallen kun je ook de btw terugvorderen.

Wanneer je serieus gaat ondernemen loop je voorafgaand aan de start van je onderneming (en ook als bestaande ondernemer) altijd tegen kosten aan. Ik ben van mening dat je als ondernemer rekening dient te houden met deze kosten.

Na het positieve kennismakingsgesprek ontvang je van mij de factuur. De factuur dient te worden voldaan alvorens ik start met het schrijven van je financieringsplan. Betaling bij oplevering of in termijnen is niet mogelijk.

Een financieringsplan/ondernemingsplan kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Je kunt hierbij denken aan: financieringsaanvraag, vergunningsaanvraag, aanbesteding, verblijfsvergunning, huren van een pand, subsidieaanvraag en natuurlijk als leidraad voor de ondernemer zelf. Ik heb plannen geschreven voor: banken, UWV, IND, gemeenten, verhuurders, investeerders, crowdfunding etc. 

Ik heb geen kantoorpand, ben vaak op reis en ben flexibel in mijn tijd en locatie. Om deze reden zal het contact altijd via Zoom, Teams, telefoon, Whatsapp of dergelijke plaatsvinden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier ons privacybeleid.