Zelf een sterk ondernemingsplan schrijven

Doe-het-zelf toolkit

Zelf je ondernemingsplan schrijven, maar geen idee waar je moet beginnen? De toolkit bevat kant-en-klare templates, handige websites, tools en nog veel meer. Met deze toolkit heb je alles wat je nodig hebt om zelf een goed ondernemingsplan te schrijven. Klaar met je plan schrijven? Dan check ik je plan en voorzie je van uitgebreide feedback. 

DOE-HET-ZELF ONDERNEMINGSPLAN TOOLKIT

Wat zit er allemaal in de toolkit:

Checklist ondernemingsplan

Een handige checklist die je stap voor stap helpt met het schrijven van je plan.

Template financieel plan

Een kant-en-klaar template in Excel om je eigen financieel plan te schrijven.

E-book: 10 gouden financiële tips voor ZZP'ers

In dit e-book deel ik een aantal simpele tips om je financiële situatie goed te regelen.

Ondernemen van A tot en met Z

De belangrijkste termen en begrippen voor startende ondernemers uitgelegd.

Template ondernemingsplan

Een kant-en-klaar template in Word om je eigen plan te schrijven.

Voorbeeld ondernemingsplan

Mijn eerste geschreven plan. Dit plan geeft je een goed beeld van een ondernemingsplan.

Handige websites en tools voor ondernemers

Een uitgebreid overzicht met handige tools en websites voor (startende) ondernemers.

Check en feedback twv € 65

Je ondernemingsplan geschreven met de toolkit? Ik check hem voor je en geef je feedback.

Syuhei KitanoSyuhei Kitano
19:25 21 Mar 23
Jim is snel, erg behulpzaam en een fijne sparringspartner!
luuk van Zantvoortluuk van Zantvoort
13:15 21 Mar 23
Vaker samengewerkt met Jim, erg prettig en professioneel. Met zijn gericht advies worden meerdere vraagstukken duidelijk binnen het bedrijf. Jim, bedankt!
Richard SaluRichard Salu
18:05 28 Feb 23
Dit bedrijf biedt betrouwbare service tegen een betaalbare prijs. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de wensen van de klant. Na afronding van het werk van de opdrachtgever, dat is niet het einde, blijven zij u kosteloos adviseren. Ik adviseer ZZP'ers om hun diensten te krijgen.
Whitney FriskusWhitney Friskus
10:31 10 Jan 23
Ik heb contact opgenomen met Jim voor een project dat ik wilde starten. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Geen bekakte zakenman maar gewoon een "normale man". Hij neemt de tijd voor je, denkt mee vanuit een zakelijk oogpunt. Is eerlijk en kritische. Voor iemand als mijzelf die praktische is ingesteld erg fijn. Hij neemt veel zaken uithanden indien dit gewenst natuurlijk. Ik ben erg blij met zijn diensten
Mike KwaksMike Kwaks
15:50 06 Jan 23
Ik had Jim ingeschakeld voor het starten van mijn eerste onderneming. Erg duidelijk in zijn communicatie en zeer behulpzaam en meedenkend.Uiteindelijk is de onderneming toch niet van start gegaan na kritische overwegingen, mocht ik in de toekomst iets anders tegen komen is Jim de eerste die ik bel om eens te sparren en voor het schrijven van het ondernemingsplan!
Gossé LGossé L
20:56 10 Dec 22
Je krijgt fantastische inzichten om je business te optimaliseren en in kaart te brengen met deze bedrijfsplan toolkit. Ik raad het iedere ondernemer aan!
js_loader

Veelgestelde vragen

Er zijn ook gratis templates. Waarom zou ik dan de toolkit kopen?

Dat klopt. Er zijn inderdaad tal van templates te vinden. Dit zijn echter allemaal standaard templates en vaak zonder duidelijke uitleg.

Het is een feit dat 9 op de 10 ondernemingsplannen niet goed zijn omdat ze worden gezien als een invuloefening. 

Met mijn ondernemingsplan template is dit anders. Na het schrijven van je plan check ik deze en voorzie ik je van feedback. Dit krijg je natuurlijk niet bij al die gratis templates 😉

Wat kost de toolkit?

De toolkit kost nu slechts € 75 (vrijgesteld van btw).

 

 

 

 

Is een ondernemingsplan garantie voor succes?

De slagingskans (zowel voor het verkrijgen van de financiering als de uiteindelijke onderneming) is afhankelijk van veel factoren. Het bedrijfsidee, de markt, de ondernemer en de (persoonlijke) financiële situatie zijn allemaal factoren die bepalend zijn. Een ondernemingsplan is dus nooit een garantie voor succes.

Wat houdt de check en feedback in

Door mijn expertise en ervaring weet ik waar een bank of financieringsmaatschappij naar kijkt. Ik kijk op een andere manier en met een frisse blik naar je ondernemingsplan.

Wanneer je je ondernemingsplan hebt geschreven met de toolkit kun je deze mailen naar contact@jimvanturnhout.nl. Ik controleer vervolgens je ondernemingsplan en geef uitgebreide feedback.

Ik wil toch liever mijn plan laten schrijven maar ik heb de toolkit al gekocht

Wanneer je de toolkit hebt besteld, maar toch besluit om liever je plan te laten schrijven door mij, dan krijg je € 75 korting op de prijs voor het laten schrijven van een ondernemingsplan. De toolkit is dan dus eigenlijk helemaal gratis.

 

 

wat als ik niet tevreden ben

Ik sta voor kwaliteit. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn, neem contact met mij op en dan komen we er samen zeker uit. 

€ 99

Nu slechts € 75

Recente blogberichten

Meer klanten?

Het aantrekken van meer klanten is voor ieder bedrijf een belangrijk doel. Het is ook het punt waar de meeste ondernemers mee worstelen. ‘’Hoe krijg ik meer klanten?’’ is de...

Hoe ik 19 kilo ben afgevallen

Vandaag even een andere blog dan normaal. Mensen die mij al wat langer kennen en volgen weten dat ik in het verleden een burn-out heb gehad, hiervan ben hersteld en...

Verantwoordelijkheid!

Weet jij wat succesvolle mensen gemeen hebben? Zij nemen verantwoordelijkheid over hun eigen leven. Zij wijzen niet naar anderen. Zij tonen leiderschap en nemen hun verantwoordelijkheid. Instant succes Als we scrollen...

Aanmelden mailinglist

Je krijgt dagelijks al heel veel prikkels te verwerken en dan ga je ook nog regelmatig mails van mij krijgen met tips, inzichten en persoonlijke verhalen. 

Denk dus goed na voordat je je inschrijft voor de mailings. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier ons privacybeleid.