Reviews

Wat anderen zeggen over mij

Mike Kwaks
Lees verder
Ik had Jim ingeschakeld voor het starten van mijn eerste onderneming. Erg duidelijk in zijn communicatie en zeer behulpzaam en meedenkend. Uiteindelijk is de onderneming toch niet van start gegaan na kritische overwegingen, mocht ik in de toekomst iets anders tegen komen is Jim de eerste die ik bel om eens te sparren en voor het schrijven van het ondernemingsplan!
Whitney Friskus
Lees verder
Ik heb contact opgenomen met Jim voor een project dat ik wilde starten. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Geen bekakte zakenman maar gewoon een "normale man". Hij neemt de tijd voor je, denkt mee vanuit een zakelijk oogpunt. Is eerlijk en kritische. Voor iemand als mijzelf die praktische is ingesteld erg fijn. Hij neemt veel zaken uithanden indien dit gewenst natuurlijk. Ik ben erg blij met zijn diensten
Hicham Moussaoui
Lees verder
Jim is een super ervaren persoon, die je precies goed kan begeleiden in het proces van het opstellen van een business plan. Heeft duidelijk verstand van zaken en heeft voor ons een mooi businessplan opgesteld ten behoeve van een investering. Jim bedankt hiervoor!
Richard Salu
Lees verder
Dit bedrijf biedt betrouwbare service tegen een betaalbare prijs. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de wensen van de klant. Na afronding van het werk van de opdrachtgever, dat is niet het einde, blijven zij u kosteloos adviseren. Ik adviseer ZZP'ers om hun diensten te krijgen.
Luuk van Zantvoort
Lees verder
Vaker samengewerkt met Jim, erg prettig en professioneel. Met zijn gericht advies worden meerdere vraagstukken duidelijk binnen het bedrijf. Jim, bedankt!
Klaudia Nyczyk
Lees verder
Snel geregeld, en heel professioneel gedaan. Ook was er veel aandacht besteed aan mijn ondernemingsplan. Bedankt!
Pelle van Amersfoort
Lees verder
Heel fijn en snel geholpen bij mijn ondernemingsplan. Zeker een aanrader bij het starten van een eigen onderneming.
Karim Citybootcamp
Lees verder
Fijn contact en deskundig advies! Neemt de tijd, is uitgebreid en compleet. Fijne sparringpartner
Nawras-chef Rachid
Lees verder
Goed geholpen met mijn ondernemingsplan ! En snel alles is Duidelijk DAnkje wel 🙏🙏🙏
Syuhei Kitano
Lees verder
Jim is snel, erg behulpzaam en een fijne sparringspartner!
Gosse Lageveen
Lees verder
Je krijgt fantastische inzichten om je business te optimaliseren en in kaart te brengen met deze bedrijfsplan toolkit. Ik raad het iedere ondernemer aan!

Hier zijn nog enkele berichtjes en reviews die ik ontvang

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier ons privacybeleid.