In 90 dagen een sterke basis en kristalhelder plan

Route naar succes

Dat is De Basiskickstarter: in 90 dagen een Sterke Basis voor een Succesvolle Toekomst. Ja, ik weet het. De naam is een hele mond vol, maar het is ook een uitgebreid programma. Dit programma wil je zeker niet missen als je van plan bent om een bedrijf te starten of als je bedrijf op dit moment meer een ‘bedrijfje’ is dan een serieus bedrijf. 

Herken je dit?

Ik begrijp je! Been there, done that.

Wil jij in 90 dagen een stevig fundament voor je droombedrijf?

Wacht dan niet langer. Speciaal voor jou heb ik dit programma gemaakt. Ik ben jouw rots in de branding. Je kunt leunen op mijn kennis en ervaring en samen gaan we aan de slag met alle onderdelen van het schrijven van een ondernemingsplan en het bouwen van een stevige basis voor je bedrijf. 

Wat gaan we doen?

In 90 dagen gaan we zogen voor een stevige basis voor je bedrijf en samen een ondernemingsplan schrijven. We gaan aan de slag met de volgende onderwerpen: 

En nog veel meer……..

Hoe gaan we dat doen?

RESULTAAT

Klink allemaal leuk, maar uiteindelijk draait het natuurlijk om het resultaat. 

Wat mag je in ieder geval verwachten:

  1. Na afloop van het traject heb je een kristalhelder ondernemingsplan
  2. Je kan direct van start met je bedrijf
  3. Je hebt het fundament van je bedrijf op orde en kunt hier verder op gaan bouwen
  4. De eerste klant en omzet is binnen
  5. Je rent niet meer rond als kip zonder kop zoekend naar informatie
  6. Rust in je hoofd
  7. Je hebt de basis in huis om een succes van je bedrijf te maken
  8. Je hebt een hoop tijd en geld bespaart omdat je het niet allemaal alleen uit hebt hoeven zoeken
  9. Je hebt vertrouwen in jezelf en je bedrijf 
  10.  Je bent gefocust. Je weet welke acties je moet ondernemen

Wat anderen vinden van Jim

Karim CitybootcampKarim Citybootcamp
14:27 18 May 23
Fijn contact en deskundig advies! Neemt de tijd, is uitgebreid en compleet. Fijne sparringpartner
Pelle van AmersfoortPelle van Amersfoort
20:44 14 Apr 23
Heel fijn en snel geholpen bij mijn ondernemingsplan. Zeker een aanrader bij het starten van een eigen onderneming.
Syuhei KitanoSyuhei Kitano
19:25 21 Mar 23
Jim is snel, erg behulpzaam en een fijne sparringspartner!
luuk van Zantvoortluuk van Zantvoort
13:15 21 Mar 23
Vaker samengewerkt met Jim, erg prettig en professioneel. Met zijn gericht advies worden meerdere vraagstukken duidelijk binnen het bedrijf. Jim, bedankt!
Richard SaluRichard Salu
18:05 28 Feb 23
Dit bedrijf biedt betrouwbare service tegen een betaalbare prijs. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de wensen van de klant. Na afronding van het werk van de opdrachtgever, dat is niet het einde, blijven zij u kosteloos adviseren. Ik adviseer ZZP'ers om hun diensten te krijgen.
Whitney FriskusWhitney Friskus
10:31 10 Jan 23
Ik heb contact opgenomen met Jim voor een project dat ik wilde starten. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Geen bekakte zakenman maar gewoon een "normale man". Hij neemt de tijd voor je, denkt mee vanuit een zakelijk oogpunt. Is eerlijk en kritische. Voor iemand als mijzelf die praktische is ingesteld erg fijn. Hij neemt veel zaken uithanden indien dit gewenst natuurlijk. Ik ben erg blij met zijn diensten
Mike KwaksMike Kwaks
15:50 06 Jan 23
Ik had Jim ingeschakeld voor het starten van mijn eerste onderneming. Erg duidelijk in zijn communicatie en zeer behulpzaam en meedenkend.Uiteindelijk is de onderneming toch niet van start gegaan na kritische overwegingen, mocht ik in de toekomst iets anders tegen komen is Jim de eerste die ik bel om eens te sparren en voor het schrijven van het ondernemingsplan!
Gossé LGossé L
20:56 10 Dec 22
Je krijgt fantastische inzichten om je business te optimaliseren en in kaart te brengen met deze bedrijfsplan toolkit. Ik raad het iedere ondernemer aan!
js_loader

Je kan het natuurlijk ook allemaal alleen doen

Heb ik de eerste jaren ook gedaan en dat doen de meeste ondernemers. Je wil als startende ondernemer natuurlijk het liefst zoveel mogelijk geld in je zakken houden. Alles is al zo duur en je zult waarschijnlijk minder inkomen hebben nu je gaat starten (of net begonnen bent) als ondernemer. Spoiler alert: het starten van een onderneming kost altijd geld en tijd.  

Ik begrijp het helemaal als je het liever zelf doet. Maar door alles alleen te doen kost het je uiteindelijk veel meer geld in de vorm van omzet verlies en daarnaast kost het je ook nog eens heel veel tijd. 

Al sinds 2016 help ik ondernemers met hun ondernemingsplan en het fundament van hun bedrijf. Daarvoor heb ik 2 jaar een horecabedrijf gehad. Ik draai dus al een aantal jaren mee als ondernemer. 

Ik weet uit ervaring dat het zeker niet beter of goedkoper is om zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Leer van mijn fouten en maak gebruik van mijn kennis! 

 

Investering

Het programma is van grote waarde. Ik deel de kennis die ik de afgelopen jaren als ondernemer heb vergaard. En ik verzeker je dat het meer kost als je het allemaal alleen blijft doen.

Voor het totale programma vraag ik een investering van 
slechts € 1.375,- 
(of 3 termijnen van € 490,-)

Wil je meer weten of je direct aanmelden voor het programma? Vul onderstaand formulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op om te kijken of dit programma de beste optie voor je is en of we een match zijn. 

Beetje arrogant kun je misschien denken, maar ik ben overtuigd van de kwaliteit en de waarde van dit programma. Daarom geef ik garantie! Als je na de eerste maand en de eerste twee meetings niet overtuigd bent of je het gevoel hebt dat wij toch geen match zijn, dan krijg je van mij je geld terug. 

De voorwaarden is dat je na de tweede en vóór de derde online meeting aanspraak maakt op de regeling. 

Stuur een mail met een duidelijke omschrijving waarom het programma niet aan je verwachtingen voldoet naar contact@jimvanturnhout.nl. Annulering kan alleen per mail en de mail wordt alleen in behandeling genomen als deze voorzien is van een duidelijke omschrijving. 

Deze regeling geldt niet als de onderwerpen niet voldoen of niet aansluiten bij je persoonlijke behoeften. Dit kan je namelijk al beoordelen voordat je het programma aanschaft. 

Veelgestelde vragen

Dat is heel wisselend en ook afhankelijk van je bedrijfsidee. 

Het schrijven van een ondernemingsplan kost tijd. Reken dus op ongeveer een tot twee dagdelen per week. 

Geen zorgen. We plannen de online meetings in overleg. Mocht je een week niet kunnen dan plannen we gewoon een week later. 

Er kan natuurlijk altijd wat gebeuren waardoor je te weinig tijd hebt gehad om je plan te maken. Ik denk dan graag met je mee en eventueel laten we het programma dan iets langer doorlopen. 

Jazeker. Wanneer je bedrijf momenteel meer voelt als een ‘bedrijfje’ en je nog regelmatig wakker ligt over het gebrek aan klanten en omzet, dan is het zeker verstandig om het fundament van je bedrijf onder de loep te nemen. 

Het programma duurt 3 maanden. Het eerste termijn dien je te betalen vóór de eerste meeting. Vervolgens zit er een maand tussen de termijnen. 

Stel dat je op 1 juni de eerste termijn betaald, dan betaal je de tweede op 1 juli en de laatste op 1 augustus. 

Ik heb geen kantoorpand en ben flexibel in mijn tijd en locatie. Om deze reden zal het contact altijd via zoom, teams, telefoon, whatsapp of mail plaatsvinden.

Aanmelden mailinglist

Je krijgt dagelijks al heel veel prikkels te verwerken en dan ga je ook nog regelmatig mails van mij krijgen met tips, inzichten en persoonlijke verhalen. 

Denk dus goed na voordat je je inschrijft voor de mailings. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier ons privacybeleid.