Slim ondernemen

Herken je dit?

Ik begrijp je. Ook ik heb in het verleden dit proces doorgemaakt.

Wil je slim ondernemen?

Laat mij je helpen. Ik sta voor je klaar om je ondernemersvragen te beantwoorden en je verder op weg te helpen. Je kunt kiezen voor eenmalig contact of vaker contact. Tijdens deze 1 op 1 contactmomenten mag je al je vragen stellen en geef ik jou persoonlijk advies en tips.
Syuhei KitanoSyuhei Kitano
19:25 21 Mar 23
Jim is snel, erg behulpzaam en een fijne sparringspartner!
luuk van Zantvoortluuk van Zantvoort
13:15 21 Mar 23
Vaker samengewerkt met Jim, erg prettig en professioneel. Met zijn gericht advies worden meerdere vraagstukken duidelijk binnen het bedrijf. Jim, bedankt!
Richard SaluRichard Salu
18:05 28 Feb 23
Dit bedrijf biedt betrouwbare service tegen een betaalbare prijs. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de wensen van de klant. Na afronding van het werk van de opdrachtgever, dat is niet het einde, blijven zij u kosteloos adviseren. Ik adviseer ZZP'ers om hun diensten te krijgen.
Whitney FriskusWhitney Friskus
10:31 10 Jan 23
Ik heb contact opgenomen met Jim voor een project dat ik wilde starten. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Geen bekakte zakenman maar gewoon een "normale man". Hij neemt de tijd voor je, denkt mee vanuit een zakelijk oogpunt. Is eerlijk en kritische. Voor iemand als mijzelf die praktische is ingesteld erg fijn. Hij neemt veel zaken uithanden indien dit gewenst natuurlijk. Ik ben erg blij met zijn diensten
Mike KwaksMike Kwaks
15:50 06 Jan 23
Ik had Jim ingeschakeld voor het starten van mijn eerste onderneming. Erg duidelijk in zijn communicatie en zeer behulpzaam en meedenkend.Uiteindelijk is de onderneming toch niet van start gegaan na kritische overwegingen, mocht ik in de toekomst iets anders tegen komen is Jim de eerste die ik bel om eens te sparren en voor het schrijven van het ondernemingsplan!
Gossé LGossé L
20:56 10 Dec 22
Je krijgt fantastische inzichten om je business te optimaliseren en in kaart te brengen met deze bedrijfsplan toolkit. Ik raad het iedere ondernemer aan!
js_loader

Maak je keuze

Eenmalig contact, vaker contact of wekelijks contact met extra’s

Uurtje sparren

75
 • 1 uur sparren
 • Plannen wanneer het jou uitkomt

Vaker sparren

215
 • 3 uur sparren
 • Plannen wanneer het jou uitkomt
 • 10% korting op de doe-het-zelf ondernemingsplan toolkit​
 • Tegoed 1 jaar lang geldig
Populair

Maand abonnement ​

139
 • Wekelijks 30-45 minuten sparren
 • Plannen wanneer het jou uitkomt
 • Onbeperkt vragen stellen per mail
 • 25% korting op de doe-het-zelf ondernemingsplan toolkit
 • Maandelijks opzegbaar

Liever eerst nog vrijblijvend kennismaken?

Kies dan voor de gratis strategie sessie. 

Recente blogberichten

Meer klanten?

Het aantrekken van meer klanten is voor ieder bedrijf een belangrijk doel. Het is ook het punt waar de meeste ondernemers mee worstelen. ‘’Hoe krijg ik meer klanten?’’ is de...

Hoe ik 19 kilo ben afgevallen

Vandaag even een andere blog dan normaal. Mensen die mij al wat langer kennen en volgen weten dat ik in het verleden een burn-out heb gehad, hiervan ben hersteld en...

Verantwoordelijkheid!

Weet jij wat succesvolle mensen gemeen hebben? Zij nemen verantwoordelijkheid over hun eigen leven. Zij wijzen niet naar anderen. Zij tonen leiderschap en nemen hun verantwoordelijkheid. Instant succes Als we scrollen...

Aanmelden mailinglist

Je krijgt dagelijks al heel veel prikkels te verwerken en dan ga je ook nog regelmatig mails van mij krijgen met tips, inzichten en persoonlijke verhalen. 

Denk dus goed na voordat je je inschrijft voor de mailings. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier ons privacybeleid.