Maak jouw

droombedrijf

werkelijkheid

Het traject waarin je alles leert over ondernemerschap en het bouwen van een stevig fundament om binnen 6 maanden van € 0 naar winstgevend te gaan.

Meer vrijheid en een financieel gezond bedrijf

Ondanks je dromen, je verlangen naar meer vrijheid en de frustratie van de 9-5 sleur, is het je nog niet gelukt om te starten met je bedrijf en je droom waar te maken.

Angst, onzekerheid, geen idee waar te beginnen, overweldigd door alle tegenstrijdige informatie, zijn allemaal factoren die je nu nog tegenhouden.

Voor je het weet ben je weer een paar maanden verder. Dromend maar zonder actie.

Je baalt hier enorm van omdat je zo verlangt naar het realiseren van jouw online droombedrijf, zodat jij vrijer kunt leven.

Stel je eens voor dat je:

Hoe zou het voor je zijn als dit de realiteit is, in plaats van een gekoesterde droom?

Ik geloof dat dit mogelijk is. In 6 maanden bouwen we jouw (online) bedrijf middels een persoonlijk op maat gemaakt traject. De afgelopen jaren heb ik menig ondernemers geholpen met het starten van hun bedrijf. Dit is voor jou dus ook mogelijk. Ik begeleid je stap voor stap en van A tot Zo naar je eerste klant.

Resultaat

Na 6 maanden heb jij een stevig fundament gecreëerd voor jouw bedrijf. Je hebt overzicht en structuur, vertrouwen in jouw ondernemersvaardigheden, en je hebt al de eerste klanten gehad en de investering in het traject terugverdiend.

Risicovrij

Wanneer jij mijn stappen volgt, ben ik ervan overtuigd dat het hierboven beloofde resultaat ook werkelijk behaald wordt. Haal je dit niet, dan gaan we net zolang door tot dit wel behaald is!

We starten het traject met een kick-off sessie van 2 – 3 uur. Als je na deze kick-off sessie toch denkt dat mijn traject niet bij je past of niet is wat je verwacht, krijg je direct je geld terug.

Let op: dit is geen “get rich quick”-programma of een belofte van gouden bergen! Je zult dus wel echt zelf energie en tijd in het traject moeten stoppen.

Wat ga je leren tijdens het traject

Kick-off

We starten met een kick-offsessie van 2 tot 3 uur. Tijdens deze eerste uitgebreide sessie en kennismaking bespreken we onder andere jouw doelen, jouw grote waarom, welk inkomen je nodig hebt om het leven te leiden dat je graag zou willen, wat maakt jou uniek, jouw ideeën en de mogelijkheden, balans en gezondheid (hoe kun je een bedrijf starten naast je baan in loondienst zonder dat je jezelf naar een burn-out werkt).

Doelgroep bepalen

Samen gaan we op zoek naar jouw ideale klant. Je leert hoe je deze kunt bepalen en waarom een ideale klant zo belangrijk is.

Doelgroep leren kennen

Na het bepalen van je doelgroep ga je deze beter leren kennen. Het kennen van je ideale klant en het spreken van de taal van je ideale klant vormt de basis van je bedrijf. Wat zijn de verlangens van je ideale klant?, wat zijn hun problemen?, waar liggen ze wakker van?, enzovoort.

Onweerstaanbaar aanbod

Wanneer je een onweerstaanbaar aanbod hebt voor jouw ideale klant, dan verkoopt het bijna zichzelf. Zoals The Godfather zegt: "I'm going to make him an offer he can't refuse." We gaan dus een onweerstaanbaar aanbod creëren dat je ideale klant bijna niet kan weigeren.

Pitch

Wij mensen zijn nogal geneigd om alles moeilijk en langdradig te maken. Als we aan iemand uitleggen wat we doen, maken we dit vaak onnodig lang en onduidelijk, wat voor verwarring zorgt. We gaan samen een pitch maken, zodat jij met slechts enkele zinnen kunt vertellen wat je doet. Dit zorgt ervoor dat het direct duidelijk is voor je ideale klant en dat ze meteen geïnteresseerd zijn om te kopen.

Weggever

Weggevers zoals e-books, quizzes, mini-trainingen, etc. zijn niet meer weg te denken uit de wereld van online ondernemers. Je kunt van vrijwel alles wel een weggever maken. We gaan samen een fantastische weggever creëren die jouw doelgroep graag wil hebben.

Marketing

Marketing is naar mijn mening een van de belangrijkste onderdelen van je bedrijf. Succesvolle ondernemers zijn vaak zeer goede marketeers. We gaan dan ook al snel aan de slag met marketing. Social media, website, offline kanalen en hoe je nu al interesse kunt wekken bij mensen zonder dat je aanbod volledig gereed is, komen aan bod.

Money mindset

Geld is een van de meest omstreden onderwerpen. Ik hoor veel ondernemers zeggen: "Ik doe het niet voor het geld" of "Ik heb niet veel nodig." Maar met deze mindset houd je jezelf en je bedrijf onbewust erg klein. Deze mindset beïnvloedt ook de rest van je bedrijf. Als je eigen money mindset (zoals ze dat zo mooi noemen) niet goed is, durf je ook geen hoger tarief te vragen, heb je moeite om je aanbod te verkopen, voel je je al snel schuldig als je meer gaat verdienen, enzovoort. Jij wilt toch ook gewoon een goed inkomen verdienen met je bedrijf zonder je schuldig te voelen?

Tarief bepalen

Je hebt een onweerstaanbaar aanbod, maar wat moet je daar nu in hemelsnaam voor vragen? Voor veel ondernemers is het bepalen van hun tarieven een lastige kwestie. We gaan samen jouw tarief bepalen, een tarief dat bij je past. Ook leer je hoe je in de toekomst zelf je tarieven kunt bepalen.

Praktische zaken

Ondernemen gaat niet alleen over het kennen van je klant en het bepalen van je aanbod. Er komt meer bij kijken, en als ondernemer zijn er ook tal van praktische zaken waarmee je rekening moet houden, zoals: inschrijving bij de Kamer van Koophandel, bedrijfsnaam, rechtsvorm, belastingen, wetten en regels, verzekeringen, administratie, zakelijke rekening, ondernemingsplan, arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioen, AVG, algemene voorwaarden, facturatie, enzovoort. We gaan het hebben over deze praktische zaken, wat je moet regelen en hoe je dit kunt aanpakken.

Sales

Zonder sales geen business. Mooier kan ik het niet maken. Wanneer je namelijk niets verkoopt, komt er geen geld binnen en heeft je bedrijf geen bestaansrecht. We gaan het hebben over sales en hoe je kunt verkopen zonder pusherig over te komen en zonder dat je hier zelf weerstand tegen hebt.

Cijfers

We gaan je omzetdoel en nog belangrijker je winstdoel bepalen. Je leert grip te krijgen en te houden op je cijfers, zelfs als je niets met cijfers hebt. Belasting, omzet, winst en de Profit First-methode komen aan bod.

Actie

Nu je de basis op orde hebt en zelfs al je eerste klant hebt gehad, gaan we een actieplan maken voor de komende 3 maanden. Zo weet jij precies wat je moet doen om je bedrijf te laten groeien en snel je baan in loondienst kunt opzeggen.

Klaar om te starten?

INVESTERING VOOR HET TOTALE TRAJECT VAN 6 MAANDEN

2.977 euro

Of 6 maandelijkse termijnen van 525 euro

Alle bedragen zijn exclusief btw

Voor wie is dit traject ?

✅ Voor starters die direct goed van start willen gaan en begrijpen dat ze niet alles zelf kunnen doen.  

✅ Voor starters die nog (deels) in loondienst werken, maar zo snel mogelijk willen ondernemen, zodat ze hun baan in loondienst kunnen opzeggen en kunnen genieten van een vrijer leven. 

✅ Voor starters die impact willen maken met hun (online) bedrijf, en ook een consistent inkomen van € 2.000, € 4.000 of € 10.000 per maand willen verdienen. 

✅ Voor starters die net begonnen zijn, maar tot de ontdekking komen dat ondernemen uitdagender is dan gedacht en de resultaten achterblijven.

Wanneer is dit traject NIET geschikt voor jou?

❌ Als je nog een berg aan excuses en belemmerende overtuigingen hebt waarom het voor jou misschien niet kan lukken.

❌ Wanneer je bang bent voor de mening van anderen en daardoor bijvoorbeeld ook niet zichtbaar durft te zijn.

❌ Als je denkt dat ik al het werk voor je ga doen en jij met minimale inspanning rijk gaat worden.

❌ Als je gelooft dat je na dit traject niet veel meer hoeft te doen en je kunt genieten van de 4-urige werkweek.

❌ Als je verlangen niet groot genoeg is en je daardoor alles rustig aan wilt doen en de noodzakelijke stappen niet uitvoert.

Ondernemen is iets heel moois en je kunt echt een vrijer leven leiden en genieten van je droomleven door het ondernemerschap. Maar ondernemen is ook hard werken, doorzetten, buiten je comfortzone treden, actie ondernemen in plaats van excuses verzinnen, en het gaat gepaard met ups en downs. Ondernemen is dus zeker niet voor iedereen weggelegd.

Veelgestelde vragen

Hoe verschilt dit traject van alle andere online cursussen en trajecten op de markt?

Ik geloof niet in een one-size-fits-all training of traject. Dit traject is dan ook volledig op maat gemaakt. De onderwerpen die we bespreken vormen de basis en zijn voor iedereen hetzelfde, maar omdat dit een 1-op-1 traject is, wordt het volledig aangepast aan jouw situatie en wensen. Ik behandel ook de praktische aspecten van het ondernemerschap, iets dat de meeste coaches en cursussen niet doen.

Hoe werkt de risicovrije belofte?

Indien je na de kick-off sessie toch het gevoel hebt dat we niet goed bij elkaar passen of dat het traject niet bij je past, stuur mij dan een e-mail en we beëindigen het traject. Je krijgt dan direct je geld terug, zonder verdere vragen of voorwaarden. Ik ben al dankbaar dat je mij de kans hebt gegeven om je te helpen.

Wanneer je alle stappen hebt gevolgd en uitgevoerd, maar je investering nog niet hebt terugverdiend, zullen we kosteloos doorgaan totdat dit wel het geval is.

Hoe werkt betalen in termijnen?

Het eerste termijnbedrag moet vóór de kick-off sessie worden voldaan. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur voor de volgende termijn. Er zit dus één maand tussen elke betaling.

Wat als ik gedurende die 6 maanden op vakantie ben?

Geen probleem. We plannen de volgende sessie gewoon na je vakantie in.

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week kwijt?

Dat hangt ook af van jou en hoe snel je nieuwe dingen oppakt, maar gemiddeld genomen moet je rekenen op ongeveer 4 uur per week.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier ons privacybeleid.