DE ULTIEME STARTERSKIT GRATIS

Download nu de complete en gratis starterskit om je op weg te helpen met het starten van je onderneming en het schrijven van je ondernemingsplan.

Factuurgegevens

Je bestelling

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacy policy!
.

Je gegevens zijn 100% veilig en we zullen je ook zeker niet spammen! Je kunt je op ieder gewenst moment uitschrijven van de mailinglist.

Wat zit er allemaal in de starterskit?

De Starterskit voor jouw ondernemingsplan: De weg naar succesvol ondernemerschap!

Stel je voor dat je aan het roer staat van je eigen onderneming of op het punt staat om net te starten. Je hebt je eigen visie, ideeën en doelen, en je wilt de wereld veroveren. Maar om daar te komen, moet je eerst een ondernemingsplan schrijven. En dat kan heel overweldigend zijn.

Met deze starterskit heb je alles wat je nodig hebt om deze uitdaging aan te gaan. Het is als een gereedschapskist vol tools en sjablonen om je eigen ondernemingsplan te schrijven.

Met de starterskit heb je toegang tot een ondernemingsplan template, een financieel plan template, een voorbeeld ondernemingsplan en een overzicht met handige websites voor ondernemers.

Geen stress meer over waar te beginnen of hoe je jouw ondernemingsplan indrukwekkend maakt voor investeerders en klanten. Met de starterskit heb je alles wat je nodig hebt om je eigen ondernemingsplan te schrijven en de weg naar succesvol ondernemerschap te bewandelen.

Ontvang jouw gratis starterskit inclusief:

KRIJG NU DIRECT TOEGANG TOT DE STARTERSKIT

Factuurgegevens

Je bestelling

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacy policy!
.

Wat anderen vinden van Jim

Gossé
via Google reviews
Lees verder
Je krijgt fantastische inzichten om je business te optimaliseren en in kaart te brengen met deze bedrijfsplan toolkit. Ik raad het iedere ondernemer aan!
Syuhei Kitano
via Google reviews
Lees verder
Jim is snel, erg behulpzaam en een fijne sparringspartner!
Pelle van Amersfoort
via Google reviews
Lees verder
Heel fijn en snel geholpen bij mijn ondernemingsplan. Zeker een aanrader bij het starten van een eigen onderneming.
Luuk van Zantvoort
via Google reviews
Lees verder
Vaker samengewerkt met Jim, erg prettig en professioneel. Met zijn gericht advies worden meerdere vraagstukken duidelijk binnen het bedrijf. Jim, bedankt!
Previous
Next
Mike Kwaks
via Google reviews
Lees verder
Ik had Jim ingeschakeld voor het starten van mijn eerste onderneming. Erg duidelijk in zijn communicatie en zeer behulpzaam en meedenkend. Uiteindelijk is de onderneming toch niet van start gegaan na kritische overwegingen, mocht ik in de toekomst iets anders tegen komen is Jim de eerste die ik bel om eens te sparren en voor het schrijven van het ondernemingsplan!
Whitney Friskus
Via Google Reviews
Lees verder
Ik heb contact opgenomen met Jim voor een project dat ik wilde starten. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Geen bekakte zakenman maar gewoon een "normale man". Hij neemt de tijd voor je, denkt mee vanuit een zakelijk oogpunt. Is eerlijk en kritische. Voor iemand als mijzelf die praktische is ingesteld erg fijn. Hij neemt veel zaken uithanden indien dit gewenst natuurlijk. Ik ben erg blij met zijn diensten
Richard Salu
via Google reviews
Lees verder
Dit bedrijf biedt betrouwbare service tegen een betaalbare prijs. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de wensen van de klant. Na afronding van het werk van de opdrachtgever, dat is niet het einde, blijven zij u kosteloos adviseren. Ik adviseer ZZP'ers om hun diensten te krijgen.
Previous
Next

Aanmelden mailinglist

Je krijgt dagelijks al heel veel prikkels te verwerken en dan ga je ook nog regelmatig mails van mij krijgen met tips, inzichten en persoonlijke verhalen. 

Denk dus goed na voordat je je inschrijft voor de mailings. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier ons privacybeleid.