Strategie sessie

Wil je een bedrijf starten, maar nog geen idee hoe? Of loop je momenteel vast binnen je bedrijf? Ik help je graag op weg om de juiste stappen te zetten. In een persoonlijk 1-op-1 gesprek bespreken we jouw huidige status, wensen en waar je tegenaan loopt. Je kunt tijdens deze sessie al je vragen stellen en geef ik jou persoonlijk advies. Ik help je op weg en laat je zien welke stappen je direct kunt nemen.

Na de sessie heb je meer overzicht en kan je direct aan de slag met de praktische tips en adviezen. Klaar om nu echt stappen te zetten? Plan dan hier een gratis strategie sessie met mij in.

Hoe boek ik de strategie sessie?

Stap 1
Klik hieronder op de knop: maak een afspraak via Calendly. Kies vervolgens een datum en tijd waarop je de strategie sessie wil voeren. De afspraak staat op deze manier direct in mijn agenda.
Stap 2
Na het plannen van een afspraak, ontvang je een mail met vragen om je beter te leren kennen. Het gesprek vindt plaats via Google Meet. De link ontvang je vooraf per mail.
Stap 3
Ik kan niet wachten om je verder te helpen! We spreken elkaar op de afgesproken datum en tijd.

BOEK JOUW GRATIS STRATEGIE SESSIE

Aanmelden mailinglist

Je krijgt dagelijks al heel veel prikkels te verwerken en dan ga je ook nog regelmatig mails van mij krijgen met tips, inzichten en persoonlijke verhalen. 

Denk dus goed na voordat je je inschrijft voor de mailings. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier ons privacybeleid.