Voorbeeld ondernemingsplan

Op 22-jarige leeftijd heb ik mijn eerste ondernemingsplan geschreven voor mijn eigen horecabedrijf genaamd Café Oom Dagobert. Ik heb dit plan destijds zonder ervaring geschreven, maar wel met succes! Dit ondernemingsplan kun je gratis downloaden als voorbeeld. Dit voorbeeld plan heeft zeker nog ruimte voor verbetering, maar het geeft je alvast een klein voorbeeld en helpt je hopelijk op weg met het schrijven van je eigen plan. 

Inmiddels heb ik honderden plannen gezien en geschreven en help ik jou graag met jouw ondernemingsplan. 

Vraag hier gratis het voorbeeld ondernemingsplan aan

Als je je gegevens achterlaat ontvang je regelmatig mails met tips, inzichten en persoonlijke verhalen. Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven voor deze e-mails. Bekijk de privacyverklaring voor meer informatie.

Factuurgegevens

Je bestelling

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacy policy!
.

PS. Mocht je geen mail ontvangen hebben na het aanvragen van het voorbeeld ondernemingsplan, check dan ook even je spambox.

Recente blogberichten

Meer klanten?

Het aantrekken van meer klanten is voor ieder bedrijf een belangrijk doel. Het is ook het punt waar de meeste ondernemers mee worstelen. ‘’Hoe krijg ik meer klanten?’’ is de...

Hoe ik 19 kilo ben afgevallen

Vandaag even een andere blog dan normaal. Mensen die mij al wat langer kennen en volgen weten dat ik in het verleden een burn-out heb gehad, hiervan ben hersteld en...

Verantwoordelijkheid!

Weet jij wat succesvolle mensen gemeen hebben? Zij nemen verantwoordelijkheid over hun eigen leven. Zij wijzen niet naar anderen. Zij tonen leiderschap en nemen hun verantwoordelijkheid. Instant succes Als we scrollen...

Aanmelden mailinglist

Je krijgt dagelijks al heel veel prikkels te verwerken en dan ga je ook nog regelmatig mails van mij krijgen met tips, inzichten en persoonlijke verhalen. 

Denk dus goed na voordat je je inschrijft voor de mailings. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier ons privacybeleid.