Wil jij een Gratis Ondernemingsplan op maat en € 250 voor je Bedrijf?

Ik ben dé expert in het schrijven van businessplannen voor zzp’ers en mkb’ers. Mijn passie is het helpen van (startende) ondernemers om een stevig fundament voor hun bedrijf op te bouwen. Natuurlijk verdien ik hiermee mijn boterham, maar het helpen van andere ondernemers staat voor mij altijd centraal.

En nu heb ik iets speciaals voor jullie in petto! 🎉 Ik verloot namelijk een GRATIS ondernemingsplan op maat, volledig door mij geschreven, én een bedrag van € 250 om te investeren in je bedrijf. Voor bijvoorbeeld een professioneel logo, visitekaartjes, een waardevolle cursus, marketingactiviteiten, en nog veel meer.

Wat moet je doen?
✅Reageer op mijn post op Instagram 
✅Of via LinkedIn 

Op 1 juni 2023 zal ik iemand kiezen uit alle reacties. Diegene ontvangt niet alleen een op maat geschreven ondernemingsplan, maar ook het extra budget van € 250 om direct in zijn of haar bedrijf te investeren.

Als je behoefte hebt aan een professioneel businessplan, maar niet wilt wachten tot 1 juni, neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag om jouw ondernemingsdromen werkelijkheid te maken.

Aanmelden mailinglist

Je krijgt dagelijks al heel veel prikkels te verwerken en dan ga je ook nog regelmatig mails van mij krijgen met tips, inzichten en persoonlijke verhalen. 

Denk dus goed na voordat je je inschrijft voor de mailings. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier ons privacybeleid.